Blog en updates

Hier leest u de laatste nieuwtjes over Sorores.

Logopedie-info is online

logopiwiki

Beste lezers,

We weten dat vele mensen vragen hebben over logopedie, maar dat de drempel om de logopedist(e) te consulteren soms net een beetje te hoog is. Daarom hebben wij van Sorores Logopedie-info uitgevonden. Een soort mini wikipedia over logopedie. Een logopiwiki.

 

De logopiwiki is zo ontworpen om mensen die meer informatie willen over logopedie of die twijfelen aan de eventuele nood aan een behandeling zo goed mogelijk te informeren. Alle informatie verstrekt in de artikels komt van diverse wetenschappelijke bronnen en/of van het team van Sorores die bestaat uit diplomeerde logopedisten. De logopiwiki kan in de toekomst nog aangevuld worden.

Volg deze link om naar de logopiwiki te gaan.

Contactformulier

Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren met het formulier hieronder. Wij antwoorden zo snel mogelijk terug.

Adres en contact

Onze praktijk is vlot bereikbaar met de wagen en er is voldoende parkeerplaats in de buurt. We zijn daarnaast makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De lijnen 21 (Oostende - Eernegem), 22 (Oostende-Ettelgem-Westkerke), 23 (Oostende - Westkerke) en 52 (Oostende-Brugge) stoppen aan de halte Westkerke Kerk. Deze halte ligt op ongeveer 250 meter van de praktijk.

We zijn open van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 19:00. 

De praktijk is gelegen in Westkerke:

Blekerijstraat 22,
8460 Westkerke

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: +32 495 14 15 10